Tomater tidligt
Tomater Tomater, som man selv laver, smager super fantastiske, når blot de får sol, gødning og vand nok. Nu er det jo bare lige ofte sådan, at man ikke altid helt får opfyldt alle de krav, som tomaterne stiller (f.eks. glemmer at vande en enkelt gang eller to, give lidt for meget gødning og visse vasse), og så bliver man temmelig skuffet, når slutproduktet smages. Sorte pletter (giffelråd) ses sjovt nok også ofte, når tomaterne ikke får helt den pleje som de kræver. Hvorfor så tomater selv? En af de vigtigste grunde til at lave tomater selv er, at du kan få de helt rigtige tomatsorter, der smager af noget. Vær dog opmærksom på, at de tomatsorter, som fås hos forskellige udbydere f.eks. supermarked og grønthandler, ofte har meget generelle navne såsom busktomat, gul tomat mv., og at grønthandlerne sjældent kommer nærmere ind på, hvordan slutresultatet smager - skuffelsen komme til den tid, du sætter tænderne i tomaten. Det svare lidt til, at man vil ud og købe en gul bil -
Kommentarer
Send en kommentar