Sæson 2015 og 2016

Må bare sige at det er stadig en drøm at eje det her drivhus, det er bundsolidt og kvaliteten er stadig i top - ville dog gerne have haft en 17 m2 - så der lige kunne have stået lidt flere agurkeplanter.
billed fra pavillion

Senior Victorian 14,2 m²
Nu gik der projekt swimmingpool i den i 2015 - så det var langt fra optimalt, synes ikke jeg fik ordentlig tid til det - men det startede godt i april/maj. Tænkte at det var fint nok med købte tomatplanter og agurker - der var så mange forskellige - så jeg synes at jeg ikke kunne gøre det bedre selv. Så der blev købt ind til drivhuset og min lille varmeblæser på - virkede fortrinligt.

Så blev det godt nok koldt og både agurker og tomatplanter gik fuldstændig i stå - selvom varmen kom tilbage, har lavet  den fejl før  og det koster lige en 3-4 uger i forsinkelse og ganske rigtig - så stod de stille i væksten. Nå men sommer kom eller retter sagt den kom lidt,  og der var slet ikke nogen ordentligt fremgang i drivhuset - der manglede lige noget rigtig sommer vejr og selvom der var sol var der også mange skyer hele tiden. i september var der rigtig godt gang i den men det var lige lidt for sent.

2016 sæsonen var lige så svær der var ikke meget sol da tomaterne og agurkene var klar til det, igen var det en rodet affære og sæsonen sluttede med ikke så stor udbytte - selvom jeg havde lavet et super forarbejde. Der var fyldt rigtig meget hestgødning og vandnings anlægget var til sat til, da der ikke var så meget sol, tog jeg noget perlekalk og rørte ud i spand og malede gulvet med det - det gav vel 20 % mere lys - men var slet ikke nok. Søsonen sluttede meget sløjt og agurkerne fik slet ikke sol nok.

Så kan ikke slet ikke lade være med at grine lidt over hvor galt det kan gå, selvom man er super forberedt. Så den nye sæson bliver kanon for det kan ikke blive være. Der er noget godt ved at alt ikke alt går som planlagt.


Kommentarer

  1. Didnt thought that terrace roofing can be so good. Until now, my thoughts were why to look around for such roofing, plus it will surely cost big. Well, this blog changed my mind, and now I am looking to have a meet with the website to fix something interesting within my budget.

    Drivhus | Drivhus Til Salgs | Terrasse Tak | Polykarbonat | Polykarbonat Platter | Kanalplast | Drivhus Plast | Drivhus I Tre | PVC Gardin

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Tomat erfaringer af Camilla Plum

Dyrkning af salat i potter og poser

Tomater tidligt