Så er drivhuset ved at være klar

Så blev huset endeligt samlet og det tog kun 3 dage, der er virkelig mange dele der skal skrues sammen, men går man i IKEA mode. Så går det forbavsende godt med den vejledning der følger med og man samtidig har set Video'en der ligger hos Pavillion et par gange eller fire :-) Man skal dog være 2 for at sætte spæret fast, vi var 4 mænd til at bære det på plads, med alle kanalplader i - men den går ikke med glas i. Der var lagt tagpap ud hvor bund profilerne skulle stå, så må vi se om kuldebroen er undgået, skriver om det til vinter når man virkelig har brug for det.  
Skal for anden gang have lavet belægning - da det var med  hæld den første belægning blev lagt med ca: 8 cm og det er alså alt for meget når man går rundt i huset. nu prøver vi igen med lidt hæld på 2 cm på 6 meter og bingo så lykkes det endeligt.

Man kan ikke mærke hældet når man går rundt længere

Bingo så står det korrekt, så må vi håbe at vandet ikke løber ind i huset, skulle ikke blive noget problem, ellers kan det altid fuges i bunden så vandet ikke trænger ind.


Ja det skulle jo lige indrettes så det var lidt hyggeligt, så må vi jo se om det holder i længden med alt det hygge eller om det i stedet skal være effektivt

Her kan man jo så sidde og læse om aften og opleve det lidt mere intenst

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Plast til drivhuset

Dyrkning af salat i potter og poser

Lav dit eget drivhus billigt billigt