Billigt drivhus

Det dyre drivhus:

Nu står efterårs/vinter stormene for døren og så er det lige at man håber at drivhuset kan klare mosten.


så er alt klar
 Normalt sker der ingen ting, da man sjælendt selv er lige i orkanens bane. Men skulle man være så uheldig at være det,kommer de matrialer der er blevet brugt, til huset virkelig på prøve. Her er det jo en dejlig fornemmelse man har, når man virkelig kan se og føle de kraftige dimensioner, der bruges til de noget dyre drivhuse. Fik lov til at stå inde i drivhuset, under en lille storm/orkan og ja der blev rykket lidt i skydedørene - men det var voldsomt så det blev virkelig prøvet af og bestod testen.
Så kom der lige efterårs storm forbi hos hornshøj
Det er jo en meget god mavefornemmelse når man står inde i sit drivhus, og der er helt roligt selvom stormen raser og rusker i træerne,
og brager ligeuden for. Man bliver lidt imponeret - over at det er SÅ stabilt som det faktisk er, så kan man sove roligt når stormene raser, og når man så samtidig har kanalplader som tag er der ikke noget at frygte.

Når sneen ligger sig tung på taget, skal der ikke meget sol til før temperaturen stiger til 3-11 grader indenfor
og det bevirker at sneen glider ned af taget.Men går et billigt drivhus i stykker(som billedet), kan man jo købe et andet igen - men det er noget af et rengørings arbejde, til det dyre må man så bestille reservedele til det. Til de lakerede dele kan man få en spraydåse fra firma'et, så man kan plet male der hvor der er ridser.

Har osse set at folk der køber de billige, udvider med et til senere hen og det er jo super smart, hvor en del af os andre, jo har blødt nok over prisen på det dyre.

Kilde:  http://www.hornshoej.com

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Plast til drivhuset

Dyrkning af salat i potter og poser

Lav dit eget drivhus billigt billigt