kanalplader 2.

Må sige at jeg er imponeret over at selv på en overskyet dag, kravler temperaturen. op over 5 grader i forhold til udenfor og når solen kommer på så ryger den over de 10. Det virker som om at kanalpladerne først virkelig viser deres styrke når det er koldt. De føles heller ikke kolde når man røre ved dem, hvorimod glasset er frosset - så her virker det som om at det bliver super varmt til foråret, når den første spæde forårssol titter frem.

Billed af Tropica drivhus fra Willab Serra

Som sagt ser det desværre ud til at kanalplader ikke kan undgå en modificering, idet de stadig bliver våde nede i bunden af u-skinne og giver alger i kanalpladerne. Derfor skal der endnu engang gøres brug af silikone, til tætning mod dug/vand der løber ned indvendig.

Som en læser havde kommenteret, skal jeg ikke regne med nogen bedring - men nu prøver jeg og så må vi jo se om det lykkes -  er godt nok lidt overrasket over at det udvikler sig sådan med de plader.

Men vi (Harald-Pavillon) har fået en ny ide, at bore nogle huller i U-skinne så vandet kan løbe væk istedet for at ligge og hygge sig. Men der skal en eller form for net på, så insekter ikke af den vej kravler op i kanalerne - har ikke helt grejet hvordan det skal løses. Problemet at der ikke må gå alger i matrialet - f.eks Gaze bind tror jeg at algerne meget hurtig sætter sig ?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Plast til drivhuset

Dyrkning af salat i potter og poser

Lav dit eget drivhus billigt billigt