Drivhus sæson 2011 er startet

Var så imponeret over at drivhuset kunne holde på varmen, om natten med den lille varme blæser, at det trak i mig for at få det hele ud her sidst i marts måned. Derfor røg alle stiklinger og pelargonier m.m ud – de har taget imod det meget positivt – og  begynder at skyde. Står faktisk og mangler planter til at sætte der ud. Der er 20- 25 grader om dagen med vindue åben og i nat 10 – så det må være ganske godt. De andre hortensia kom der endelig gang i – efter frostfrit om natten.

Her lige nu, med regn og blæst ligger temperaturen på 15- 16 grader om dagen.
Har boret huller i u-skinnen,til at vandet kan løbe ud i kanalpladerne - virker dog ikke i nu
Nu vil jeg prøve at så lidt igen – med undervanding, det der var sået før er rådnet op. Derfor husk undervanding når du sår. Har lige set i Bauhaus at de har tomter/Agurk nu og var forbi Holbæk planteskole - tomaterne de kommer i næste uge sagde de.
 
Et kig ud i drivhuset i dag den 4.april se video.

Var i weekenden ude og hente hestemøg, til økologisk dyrkning og test - så det bliver spænende og se hvad det giver. Har testet det til grønsager i en have for 20 år siden og det var utroligt effektivt. Nu må vi se om tomater og agurker opføre sig lige sådanne.

Camilla Plum skriver at man ikke må give tomater for meget gødning og vand, og slet ikke gødning med kvælstof, så bliver planterne bare flotte men tomaterne smager ikke af noget. Jeg synes det lyder lidt underligt, at de ikke skal have optimale forhold for at smage af noget, men derimod pines med gødning og vand. Men hun ved jo meget om lige netop tomater - har bare ikke støt på den vejledning før ?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Plast til drivhuset

Dyrkning af salat i potter og poser

Lav dit eget drivhus billigt billigt