Vand og el i drivhuset









Jaa lige i starten synes man det er lidt luksus, men når man har vandet med den 15 kande vand. kan man godt se fidusen i at kunne have vand tæt på drivhuset og gerne inde i. Så der er blevet gravet plex slange ned og el samt, fået tilsluttet det - og det er ren luksus at skulle undvære slanger og ledninger over græsplænen. Datterens krav om at få vand i uanede mængder til hendes madlavning i sandkassen, kan indfries med et snuptag nu.

Så kan hun jo også få øget sin produktion af kager,supper og sublime 6 retters menu'er - der alle starter med noget med Sand....

Men vand i drivhuset er jo ikke bare..., så der er blevet lavet et T-stykke på midten, så i den ene ende er der til vandings anlæg og i den anden(ved skydedøren) er der lavet til aftapning og kobling, så skulle det hele være dækket. nu kan der evt. monteres lys i loftet og blæser. Man skulle jo nødig gå ned på udstyr :-)







Så forresten blæseren i Willab garden forretning, den der skal sidde i loftet og den var enorm - virkelig noget der kunne flytte luft. Nå men det bliver en senere projekt - lige nu nydes denne forbedring og ja må jo lige skrive det   Gør det.





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Tomater tidligt

Mos og alger på fliser og belægning

Tomat erfaringer af Camilla Plum