Vand og el i drivhuset

Jaa lige i starten synes man det er lidt luksus, men når man har vandet med den 15 kande vand. kan man godt se fidusen i at kunne have vand tæt på drivhuset og gerne inde i. Så der er blevet gravet plex slange ned og el samt, fået tilsluttet det - og det er ren luksus at skulle undvære slanger og ledninger over græsplænen. Datterens krav om at få vand i uanede mængder til hendes madlavning i sandkassen, kan indfries med et snuptag nu.

Så kan hun jo også få øget sin produktion af kager,supper og sublime 6 retters menu'er - der alle starter med noget med Sand....

Men vand i drivhuset er jo ikke bare..., så der er blevet lavet et T-stykke på midten, så i den ene ende er der til vandings anlæg og i den anden(ved skydedøren) er der lavet til aftapning og kobling, så skulle det hele være dækket. nu kan der evt. monteres lys i loftet og blæser. Man skulle jo nødig gå ned på udstyr :-)Så forresten blæseren i Willab garden forretning, den der skal sidde i loftet og den var enorm - virkelig noget der kunne flytte luft. Nå men det bliver en senere projekt - lige nu nydes denne forbedring og ja må jo lige skrive det   Gør det.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Plast til drivhuset

Dyrkning af salat i potter og poser

Lav dit eget drivhus billigt billigt