Spindemider og Grønne lus forsøg 3. - sponser Nyttedyr.dk

Startede i maj med at få udsat 500 stk rovtæger fra nyttedyr.dk og det virkede som en rigtig god plan imod skadedyrene da de har en god smag for begge skadedyr. De gik så på vingerne og fløj ud af oven vinduerne - selv om de burde have fortrækket at blive i drivhuset med alle de lus og spindemider - men sådan gik det ikke.

Så er der bestil rovmider 500 stk. og de er udsat - men kan igen ikke finde en eneste, har gået med forstørrelse glasset siddende inde i øjet som en monokel for at kunne gå bladene hurtigere igennem( virker super med monokel )   og 1 har jeg fundet ud af 500. 
Er virkelig hårdt trængt nu, agurkeplanterne er meget hårdt angrebet  på 10 dage og mange er røget udenfor, der er ca: 20 spindemider pr. blad og 5 - 10 lus og det dør planten af.  Lus angrebet har aftaget meget efter at der ikke bliver vandet med vandkande i bedet og kun bruges drypvanding.

3. hold pluksalat er igen hårdt angrebet af lus - de elsker salat
Jeg er nu meget panisk og har sat net op for alle ovenvinduerne og lamelvinduerne og alle huller er stoppet til, så der er lukket 99 % i drivhuset. Og har spurgt om Nyttedyr.dk ville være med til at finassere mit forsøg nr.3 med rovtæger i "indhegning" og det har de været friske på - super så for vi lidt viden ud om forsøget til drivhusfolket.


Der er idag den 12 Juli . blevet udsat 1000 stk rovtæger og 1000 rovmider i forsøg 3.
Jeg vil løbende tilføje ny tekst/status i kampen mod spindemider og grønne lus hver uge, det bliver super spænende om forsøget lykkes - indtil vidre er luftcirkulationen helt iorden med nettet sat op for vinduerne

En stor tak til nyttedyr.dk

Kommentarer

  1. Hej

    Det bliver spændende at følge.

    - Ungersvenden

    SvarSlet
  2. sorry men den nye artikel vises som forsøg 3. retter det imorgen = forsøg 4

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Plast til drivhuset

Dyrkning af salat i potter og poser

Lav dit eget drivhus billigt billigt