Led lys - status

Man forstår det nok ikke helt selv, men det er begyndt at krible under huden, for at komme i gang med den nye sæson og se om nogle af ens planer og drømme kan blive opfyldt i år. Det pragtfulde milde vintervejr er kommet tilbage - super lækkert.

Pladen med Pelargonium - som man kan se vokser de godt
Synes at der har været meget larm ude fra drivhuset af, er overbevist om det er alle spindemiderne og de andre venner der fester for vildt igennem. Kunne næsten hører hvordan de fnes når jeg trådte ind i drivhuset, men nu er der ikke en lyd - med den kulde der har været :-)

Næsten alle frøene til denne sæson er kommet hjem og ligger nu og venter på at blive sået.

Projekt Led lys fungere mere end perfekt og lampen  på 17 watt. dækker rigeligt pladen 90* 150 cm fyldt med Pelargonier og lidt andet - de vokser næsten for hurtigt (fylder meget)

Har købt prikkel jord og vil prøve at så nogle tomater, og se om Led lyset stadig er optimalt - det virker lidt som om Pelargonierne er meget taknemlige ang. lysfarver, og det var tomaterne ihvertfald ikke sidste år - så forsøg 1. med tomatplanter og  Led lys. startes op her i weekenden  og så bliver det spændende at se om fotosyntesen osse sker optimalt her.
Vil gerne vise hvor grøn farve bladene får under lampen

Kommentarer

  1. Spændende, jeg går selv og sukker efter noget lys i mit drivhus. Varme har jeg.

    SvarSlet
  2. Jeg har netop købt billige LED spots, så jeg kan være med i forsøget :P

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Plast til drivhuset

Dyrkning af salat i potter og poser

Lav dit eget drivhus billigt billigt