Start på drivhus sæson den.29 april 2012


Så kom endelig det varme forår på besøg og vi kan nu komme rigtigt igang med drivhuset og alle de planer vi har lagt.


Personligt erfarede jeg sidste år, at med kanalplader kunne jeg kører med en lille varmeblæser og holde temperaturen over de 2-3 grader om natten, uden det kostede en formue i el. Denne her gang var jeg igen lidt for fedtet med at gå for tidligt igang, hvilket medførte at der blev rigtigt varmt i drivhuset om dagen og Hortensiaen lavede flotte knopper og ville til springe ud slut marts, her skulle blæseren have været på plads.

Men nej, jeg var for nærig og frosten nåede lige at svitse planterne så de er røget en måned tilbage i udvikling, og der var ingen frost de næste 10 dage efter, så jeg havde intet vundet ved vente med at sætte blæseren ud. Nå men det kaldes vist læring at være så fedtet, som man kan se på video'en er de endelig ved at komme i gang igen.

Drivhuset er simpelthen for lille til at opbevare alle de planter og samtidig lave en masse nye, der kommer hvert år flere til -især her i starten og min konen elsker blomster og jeg har  ikke lige fundet af hvordan man stopper hende.Så hvis du vil have dine krukker og planter klar til den nye sæson, virker det fantastik med at holde drivhuset frostfrit fra marts - april måned, det er kun nogle få timer om natten hvor blæseren går i gang for at holde drivhuset frostfrit, og du vinder bare så meget i den anden ende. Det skal jo lige siges at de kanalplader der sidder i loftet holder godt på den tilførte varme, og om dagen med lidt sol ryger den op på 26 grader og i skyet ligger den på 15 -16 grader. Et virkelig godt indeklima på et så tidligt tidspunkt på året, og din planter honorer også for det.

Kommentarer

  1. Hvor ligger det? Skal bruge er drivhus nær Kbh .
    Mvh Jesper Ray
    27431400

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Plast til drivhuset

Dyrkning af salat i potter og poser

Lav dit eget drivhus billigt billigt