Den bedste drivhussæson blev 2013Underligt at den allerbedste sæson nogensinde i min karriere som drivhusejer, der har/havde man ikke tid. Startede med at være meget forsigtig i maj måned. Vi har jo prøvet at der kom frost igen og det koster dyrt i ødelagte planter i drivhuset og stor ærgrelse. Startede med varmeblæser på og det gik jo forrygende – fik dog ikke alle planterne ud fra kælderen pga. frostfare. Så det kunne være gået hurtigere - men har brændt fingerene hvert år. 

 Men ingen frost kom og så var det bare ud med det hele, der var sået agurker tomater m.m. Solen skinnede og det blev ved og ved ingen regn og ingen fugtproblemer – man er jo i alarmberedskab efter de sidste sæsoner, men underligt - alt kørte på skinner og alt groede, spindemiderne opgav kampen meget meget hurtig efter blevet spulet med koldt vand.


Vasketøj skaber altså stemning


Underligt at det bare gik så godt og alt åndede fred og fordragelighed, det har været et utroligt godt vejr i år. Den eneste minus var at planterne (agurker, tomater) tørre noget ud under ferien, fik ikke nok vand . Men de kom sig efter 3- 4 ugers megen kærlig pleje. 

Hvor kan det være nemt at have drivhus – næsten for nemt. Så til alle der overvejer drivhus findes der også meget nemme sæsoner. Hvor det hele klare sig selv næsten.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Dyrkning af salat i potter og poser

Plast til drivhuset

Mos og alger på fliser og belægning