Velkommen

Formålet med denne side er at dele viden og erfaringer, om drivhus og dyrkning, så det bliver en glad oplevelse du får af dit drivhus, eller du bliver inspireret til at skaffe dig et.

Når man står som helt ny, vil man opleve at der er mange ting der skal overvejes, for at det netop bliver til en glad oplevelse - netop for dig. 
Størrelse og materiale valg og indretning er lige så forskellige som der er mennesker - men netop dette er så utroligt vigtigt, for at du glædes hver dag ved dit valg. 

Drivhuset vil også ændre sig med tiden som du efterhånden bliver mere erfaren, og får nye interesser der - så man kan sige at huset og dig er en levende udvikling.

Drivhuset er jo bogstaveligt talt et rum hvor man kan fremdrive planter, og koble lidt af i hverdagen, derfor skal du være stolt og glad når du opnår en af de ting.
Har oplevet at mange gemmer deres drivhus lidt af vejen og føler sig lidt nørdet og
undskylder det lidt, når de har sådant et, eller overtager det ved huskøb. Men betragt det som naturlig del af haveverden, hvor du som menneske kan få lov til at frembringe de bedste grønsager planter/blomster, samt få nogle super gode sanseoplevelser for øjne, øre, lugt, smag - du har mulighed for at, blive beriget med oplevelser der gør dig til et større menneske.

År 2013
Du har mulighed for at frembringe ting selv og blive påskønnet for det - derfor velkommen til Drivhus verdenen og vær stolt af det.
Første sæson

Med venlig hilsen
Cristian Svanehøj

e-mail : cristian@svanehoej.dk
Populære indlæg fra denne blog

Dyrkning af salat i potter og poser

Mos og alger på fliser og belægning

Plast til drivhuset